Hammerfest Energi søker Telekommunikasjonsmontør lærling

Nicolai RinglundLærlingplasser

Søknadsfrist 23. april!

Ønsker du å ta lærlingtiden i en fremtidsrettet bedrift som står overfor spennende prosjekter i årene fremover? Da kan en lærlingplass i Hammerfest Energi Bredbånd være noe for deg!

Som lærling i Hammerfest Energi Bredbånd får du tett oppfølging av veilederne dine og du vil arbeide sammen med erfarne fagarbeidere. Under hele læretiden vil du bli fulgt opp av Hammerfest Flerfaglige Opplæringskontor. Opplæringskontoret har sammen med oss som oppgave å se til at opplæringen du får er i henhold til opplæringsloven.

Hammerfest Energi-konsernet har virksomhet innen nettdrift, kraftproduksjon, kraftsalg, fjernvarme og bredbånd/TV. Vi har 65 ansatte og hovedkontor i Hammerfest. Selskapet eies av Hammerfest- og Hasvik kommuner.

Arbeidsoppgaver:

En telekommunikasjonsmontør bygger og vedlikeholder hele overføringsnettet for fiber, strukturert kabling, trådløst nett, kabel-tv, radiosamband og lignende fra tjenesteleverandør til forbruker.

Som lærling hos oss vil du få jobbe med planlegging, utbygging, installasjon, drift og vedlikehold av flere typer kommunikasjonsnett. Blant annet fiber, datanettverk, radiosamband og WIFI. I tillegg håndterer vi nettverksutstyr og support på dette.

Bredbåndsmontør innvendig i bolig

Kvalifikasjoner:

En telekommunikasjonsmontør bør ha teknisk innsikt og interesse for elektronikk, og holde deg oppdatert i en bransje i stadig utvikling. Du bør også ha normalt fargesyn og evne til å arbeide i høyden. Relevant utdanningsbakgrunn vil være Vg1 Elektro og datateknologi og Vg 2 Elenergi og ekom, eller Vg2 Data og elektronikk fra tidligere utdanningsløp.

Vi ønsker oss lærlinger som er engasjerte, lærevillige og interesserte i faget sitt. I tillegg til de formelle kravene vektlegger vi at du har lite udokumentert fravær.

Bredbåndsmontør

Læretid:

I løpet av læretiden må man ha bestått en skriftlig eksamen.

Læretiden er to og et halvt år og avsluttes med en fagprøve på minst 6 dager. Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev. Yrkestittel er telekommunikasjonsmontør.

Vi tilbyr:

  • Anledning til å jobbe med spennende arbeidsoppgaver, i et selskap med et viktig samfunnsoppdrag.
  • Muligheter for faglig- og karrieremessig utvikling og utfordrende arbeidsoppgaver.
  • Varierte arbeidsoppgaver, både inne og utendørs på mange lokasjoner.
  • Et godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger med variert erfaring og bakgrunn som legger vekt på trivsel med takhøyde, mangfold og humor
  • Konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstid, fri parkering og tilgang til vaskehall, treningsmuligheter og kantine.
  • Ordnede arbeidsforhold, gode pensjons- og forsikringsordninger.
Montør foran Vår Energi arena

Interessert?

Send søknad til jobbe@hammerfestenergi.no innen 23. april!

Spørsmål?

Faglig leder Svein Hansen 930 98088

HR- og Kvalitetsleder Thomas Øien 907 38726