Gagama Elektro søker elektrikerlærlinger til 2022.

Nicolai RinglundLærlingplasser

Som lærling hos Gagama Elektro får du en variert arbeidshverdag med et bredt spekter av arbeidsoppgaver innen elektro. Gagama Elektro er godkjent opplæringsbedrift og kåret til Årets lærebedrift av Finnmark Fylkeskommune i 2015. Bedriften har til enhver tid ca 20% lærlinger og har tatt over 70 kandidater opp til fagprøver igjennom tidene. Omtrent halvparten av bedriftens ansatte har tatt ett eller flere fagbrev i bedriften.

Vi har høy standard på fagopplæringen og kan tilby en bred opplæring innen fagfeltet.

Ved bestått fagprøve har du gode og brede kunnskaper innen elektrofaget. Du har mulighet å søke fast stilling ved bestått fagprøve.

Vil du bli lærling?

Send din søknad til oss innen 31. Januar 2021 til Inger Lise Svendsen: ils@gagama.no.
Oppstart for nye lærlinger er i august 2021.

Krav til søknaden:

  • Skriftlig søknad som beskriver søkeren, motivasjon og erfaring
  • Karakter- og fraværsoversikt
  • Referanser

Som lærling hos Gagama Elektro signeres en skriftlig lærekontrakt mellom deg, bedriften og fylkeskommunen. Gagama Elektro samarbeider med Hammerfest Flerfaglige Opplæringskontor.

Gagama Elektro har et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Du vil få god innføring i bedriftens regler, krav og rutiner. Du må selv ta ansvar for å ta del både sosialt og faglig. Vi vil hjelpe deg på veien til fagbrev, men du må selv også ta ansvar for egen opplæring igjennom engasjement og interesse.

Når vi har mottatt din søknad vil vi du motta en bekreftelse på at søknaden din er registrert. Når søknadsfristen går ut vil vi gjennomgå alle søknadene. Når vi har funnet de kandidatene vi ønsker en nærmere prat med blir de innkalt til intervju. Etter dette velge vi ut de kandidatene vi ønsker å tilby læreplass. Alle som har søkt på læreplass hos Gagama Elektro mottar svar, uansett om de blir tilbydd plass eller ikke.

Får du læreplass og godtar plassen signerer vi lærekontrakt og avtaler oppstartsdato. Ved oppstart får du oppstartsmøte og gjennomgår introduksjonsprogram med informasjon og kursing.

Vi tilbyr våre ansatte:

  • Arbeid i en solid bedrift med høyt kvalifiserte kolleger
  • Montører og prosjektledere er satt opp med servicebiler
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Utviklingsmuligheter innen flere fag
  • Meget gode pensjonsordninger
  • Gode systemer som hjelper deg til en trygg og effektiv arbeidsdag
  • Velferdsordninger (trenings- og svømmetilbud, båt, tur-utstyr, kano m.m)

I tillegg har vi hyggelige og imøtekommende arbeidskollegaer, kursing og kompetanseheving, ordnede arbeidsforhold, en bedrift med godt miljø og spennende jobber, gode personlige utviklingsmuligheter, varierte og givende arbeidsoppgaver med mange hyggelige kunder samt en trygg og givende arbeidsplass.

Vi har pr i dag ca. 20 % lærlinger i bedriften og ca. 15% kvinnelige ansatte.

Nyttige sider med informasjon om Hammerfest og Finnmark:

Interessert? Ta kontakt med oss på:
Tlf: 78 42 75 20
Mail: firmapost@gagama.no