Søk lærlingplasser hos Gagama nå!

Nicolai RinglundLærlingplasser

Søknadsfrist er 13.mars 2024

Som lærling hos Gagama Elektro får du en variert arbeidshverdag med et bredt spekter av arbeidsoppgaver innen elektro. Gagama Elektro er godkjent opplæringsbedrift og tidligere blitt kåret til Årets lærebedrift av Finnmark Fylkeskommune. Bedriften har til enhver tid ca 20% lærlinger og har tatt over 75 kandidater opp til fagprøver igjennom tidene. Omtrent halvparten av bedriftens ansatte har tatt ett eller flere fagbrev i bedriften.

Våre montører, hjelpearbeidere og lærlinger er vårt ansikt utad og vår viktigste ressurs. Felles for stillingene er at det er varierte arbeidsoppgaver innenfor forskjellige fagfelt, noe som gir en arbeidsdag hvor den ene dagen sjelden er lik den andre.

Ved bestått fagprøve har du gode og brede kunnskaper innen automasjon/elektro. Du har mulighet å søke fast stilling ved bestått fagprøve.

Vil du bli lærling?

Søknadsfrist automasjon: 13. mars 2024

Send din søknad til Eirik Olsen Skjeldnes: eos@gagama.no

Merk søknaden din «lærling automasjon» eller «lærling elektro»

Oppstart for nye lærlinger er i august 2024.

Krav til søknaden:

  • Skriftlig søknad som beskriver søkeren, motivasjon og erfaring
  • Karakter- og fraværsoversikt
  • Referanser

Vi tilbyr:

  • Fleksible avspaserings- og ferieavviklinger
  • Kompetanseutvikling innen våre markedsområder:- Havbruk- Maritim- Vei og tunell- Næringsliv/industri- Energi- Offentlig sektor- Hus og hjem
  • Velferdsordninger (trenings- og svømmetilbud, båt, tur-utstyr, kano, vaskehall m.m)

Som lærling hos Gagama Elektro signeres en skriftlig lærekontrakt mellom deg, bedriften og fylkeskommunen. Gagama Elektro samarbeider med Hammerfest Flerfaglige Opplæringskontor.

Gagama Elektro har et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Du vil få god innføring i bedriftens regler, krav og rutiner. Du må selv ta ansvar for å ta del både sosialt og faglig. Vi vil hjelpe deg på veien til fagbrev, samtidig du må selv også ta ansvar for egen opplæring igjennom engasjement og interesse.

Når vi har mottatt din søknad vil du motta en bekreftelse på at søknaden din er registrert. Når vi har funnet de kandidatene vi ønsker en nærmere prat med blir de innkalt til intervju. Etter dette velger vi ut de kandidatene vi ønsker å tilby læreplass. Alle som har søkt på læreplass hos Gagama Elektro mottar svar, uansett om de blir tilbydd plass eller ikke.

Får du læreplass og godtar plassen signerer vi lærekontrakt og avtaler oppstartsdato. Ved oppstart får du oppstartsmøte og gjennomgår introduksjonsprogram med informasjon og kursing.