Aibel Hammerfest ser etter årets lærlinger!

Nicolai RinglundLærlingplasser

Lærlinger – Elektro, Automatisering og industrimekaniker

Aibel har over hundre års erfaring og er i dag en ledende totalleverandør av innovative og bærekraftige løsninger for energiselskaper. Vi er et av de største leverandørselskapene på norsk sokkel, ledende innen elektrifisering av olje- og gassinstallasjoner og en betydelig leverandør til den europeiske havvindindustri. Spennende, ikke sant?

Vil du bli en av vår nye hverdagshelter?
Karrieremulighetene er mange i Aibel, og mange av våre ansatte har startet karrieren som lærling. I dag har vi over 100 lærlinger, hvorav halvparten av dem er innenfor elektro fag. Hos oss vil du fra dag én komme til å arbeide på noen av de mest avanserte og innovative prosjektene på tvers av olje- og energisektoren og ta del i prosjektgjennomføringen fra start til slutt. Du vil som lærling arbeide i tverrfaglige teams med variasjon i både oppgaver og nye kollegaer, og med god støtte fra våre dyktige medarbeidere hele veien frem til du avlegger fagprøven. Sammen med deg ønsker vi å utvikle ditt fulle potensiale og løfte Aibel til nye høyder. Vil du bli med på reisen?

Vi søker lærlinger innenfor:

  • Elektrikerfaget
  • Automatiseringsfaget
  • Industrimekanikerfaget

Hvem er du?
Vi søker deg som har relevant skolebakgrunn, som liker å arbeide sammen med andre. Du ser muligheter og er løsningsorientert. Du gjenkjenner deg i våre verdier; åpen, fleksibel, visjonær og ansvarlig.

Bli vår kollega

Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. I tillegg har velferdsklubbene våre et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.

Verdigrunnlaget vårt er “We Care” – vi skal være ansvarlige, visjonærer, åpne og fleksible. Verdiene gjenspeiler holdningene vi har på jobb og setter standarden for hvordan vi arbeider for å nå målene våre. Vi verdsetter inkludering, likestilling og mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett alder, kjønn og etnisk bakgrunn.

Vår overordnede strategi er å gradvis utvikle vår virksomhet fra olje og gass over mot fornybare løsninger. Fordi vi ser på vårt samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon for Elektro og automatisering:
Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte lærlingansvarlig Jan Olaf Gjøvåg, tlf: 469 68 623, epost: jan.olaf.gjoevaag@aibel.com
Arbeidssted: Hammerfest
Søknadsfrist: 01.03.2023

Søknadsfrist og kontaktinformasjon for Industrimekaniker:
Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte lærlingansvarlig Magnar Vedøy, tlf: 901 46 936, epost: magnar.vedoy@aibel.com
Arbeidssted: Hammerfest
Søknadsfrist: 01.03.2023