Lærling hos Aibel Hammerfest tas imot nå!

Nicolai RinglundLærlingplasser

Lærlinger – Elektro, Automatisering, industrimekaniker og Industrirørlegger

Hos Aibel har du muligheten til å utvikle karrieren din gjennom et spekter av prosjekter innen fornybar og olje og gass. Vi kaller oss Engineering Pioneers. Uansett hvilken jobb vi har, så angriper vi den med kreativitet, nysgjerrighet og et driv etter å finne nye og bedre løsninger.

Aibel har 140 års erfaring og er en ledende leverandør til olje- og energibransjen på norsk sokkel, og en av de fremste leverandørene innenfor europeisk havvind. Vi designer, bygger og vedlikeholder plattformer og forsyningsskip, og jobber daglig med vedlikehold og modifikasjoner på de største landanleggene i Norge.

Det betyr at vi kan tilby spennende og varierte oppgaver til våre ansatte – og ikke minst til lærlingene våre.

Energibransjen trenger flere dyktige fagarbeidere – og det gjør Aibel også. Hos oss finnes det gode jobbmuligheter og mange av våre ansatte har startet karrieren som lærling. Aibel skal ta inn rundt 60 nye lærlinger i år. Her vil du få jobbe med forskjellige oppgaver i tverrfaglige team, og få god støtte frem mot fagprøven fra våre dedikerte og erfarne veiledere.

Vi søker lærlinger innenfor:

  • Elektrikerfaget
  • Automatiseringsfaget
  • Industrimekanikerfaget
  • Industrirørlegger

Hvem er du?

Vi søker deg som har relevant skolebakgrunn og som liker å jobbe sammen med andre. Du er pliktoppfyllende, lærevillig og løsningsorientert.

Bli vår kollega

I Aibel tas du imot av et inkluderende arbeidsmiljø hvor vennskap ofte dannes. Velferdsklubbene har et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.

Vår strategi er å styrke selskapets sterke posisjon innen ulike energisegmenter som havvind, olje og gass og hydrogen. Samtidig forfølger vi alltid nye muligheter.

Aibel ser samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning, og derfor er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Vi verdsetter mangfold og jobber målrettet for å sikre inkludering for alle ansatte.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon for Elektro og automatisering:

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte
Lærlingansvarlig Kjetil Thorsen, kjetil.x.thorsen@aibel.com

Søknadsfrist og kontaktinformasjon for industrimekaniker og industrirørlegger :
Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte
Lærlingansvarlig Magnar Vedøy, magnar.vedoy@aibel.com

Søknadsfrist: 01.03.2024

Søknader vurderes fortløpende